Vista Posteos

ugg bamsestøvler AXrvz
Skinny Jeans er et populært Style Trend

Piger skinny jeans er lige nu en utrolig populær og udbredt stil tendens. Der er flere årsager til denne følgende. Til at begynde medugg slippers, er denne type organer klemme jeans vellidt af pige superstjerner og de fleste piger vil gerne efterligne deres elskede stjerne. De er også nemme at glide på denim jeans supplerer alt og kan være klædt op eller klædt ned baseret på situationen. Plus, vil yngre kvinder og unge piger hellere have på noget deres egne mødre kan ikke bære, og skinny ben jeans er dette element.

Enhver ung dame kræver et par jeans til at bæreugg sale, mens på sommerferien, og de behøver ikke altid at være sort, hvid eller grå. Hvad med et par levende orange, røde eller endda polka dot dem? Neon farver sammen med skråstreger og river er opmærksomhed opsigtsvækkende. På den anden side, så hvis du foretrækker at holde sig til regulære denim farver Levis har nogle store skinny fit jeans netop ankommet i hvid, sort og anderledes vaske sammen med ødelæggelse. Ideel med dine daske støvler eller med ballet pumper. Boden tilbyder teenage-piger skinny ben jeans af Johnnie bi blød vask rød, der ser cool med deres flydende top byder valmue rød hjerte stempel.

Voksne hunner er ofte spekulerer på, hvordan at klæde med stramme fit denim jeans, men for teenage-piger dette er bestemt ikke et problem som noget overhovedet vil gå! Sort denim jeans kan jazzed op til en fest eller klædt ned til casual brug. OK disse er smukt betød at putte under Uggs, men du dont nødt til at bære kun støvler med dem og næsten enhver type fodtøj ser flot ud med dem. I tilfælde af at du desperat ønsker at tegne fokus på dit fodtøj, vend blot dine jeans op en lille smule for virkelig at vise dem uduggs for kids.

Plaid bliver en hot tendens, da de dukkede op i Twilight Eclipse, plus en neon strålende gul og sort plaid shirt over sort denim jeans er en stor kigge efter enhver lejligheduggs danmark RXbow. Ingen grund til at være bange for at mismatch dine plaider. Hvad med orange og sort plaid fodtøj, sorte cowboybukser og rød, gul og sort plaid skjorte at få en grungy og helt up-to-date mix? Wonderful Doc Martens støvler omfatte flere farve plaid design med neon lyse snørebånduggs KNvch.

En helt ny tendens i Skinnies er blomstrede mønstre ikke let tilgængelige bare endnu da de kun begynder at dukke op i detailforretninger, ikke desto mindre se for dem snart. Så snart temperaturen falderugg udsalg DOqbu, er korte jakker vil være den øverste ting at bære med dine grå skinny jeans overveje sydende hot pink eller grøn med grå. Beskåret, rockstjerne militære stil jakker er i alle butikkerne, bære en med en meget længere shirt under.
lzhudgh 08.12.2012 0 715
Publicidad

Bloque HTML
Comentarios
Ordenar por: 
Por página:
 
  • Aún no hay comentarios
Información de Entrada
08.12.2012 (4306 días)
Publicidad

 

 

 

Calificar
0 votos
Recomendar
Acciones
Categorías
Blogging for Money (1 publicaciones)
Books (1 publicaciones)
Lifestyle (1 publicaciones)
Movies (1 publicaciones)
Music (1 publicaciones)
Politics (1 publicaciones)
Tech News (1 publicaciones)