Vista Posteos

Nike marketing kommunikation Inspiration


Nike officielt navngivet i 1978. Det er mere end det førende mærke Adidas, "skabt ny verden for næsten 20 år den mest succesfulde forbrugsvarer virksomheder. " Biao Ma, Reebok, kendt som Nikes overskud fra $ 13 millioner i 1985 op til 1994, ca $ 400 millioner Nike1994 globale omsætning nåede næsten 48 milliarder dollars. I USA er op til 70% af de unge mennesker drømmer om et par Nike Free Sko. "Nike" mærke har meget at trykke på markedsføring inspiration. "Nike" markedsføring hemmeligheder i en meget god aspekt er, at det er marketing kommunikation (Nikes Marketing Communication). Med engelsk første hånd oplysninger, følgende specifikke analyse af Nike marketing kommunikation succes: hvordan man udvide markedet for atleter af almindelige sko på massemarkedet for forbrugerne, hvordan en "afvigende" reklame for at styrke kommunikationen, hvordan at låne opbygger brand afgudsdyrkelse loyalitet, hvordan man bruger animation, computerspil tæt småbørn forbrugerne hvor dybt psykologisk selvbevidsthed og værdi for den kvindelige kundeunderlag.

Nikes "forbrug myte" - mange forbrugere verden over er på grund af slitage Nike Free 7.0 glade for. Hong Kong, "Economic Journal Monthly, " April 1991 perioden er blevet rapporteret: USA en række skoforretning ejer i New york myndigheder nødt til at ansøge om godkendelse til at bruge skydevåben i selvforsvar for at beskytte personlige og ejendom sikkerhed. Artikel kommenterede, at i de seneste år, på grund af beundring Nike sadlen, mange teenagere, tøvede ikke med at tage risikoen for tyveri og endda mord, har alvorlige episoder, desperation, ejeren måtte søge sådanne "selvbeskyttelse".

Billig Nike Free også en "voksende myte": I tresserne, virksomheden blev grundlagt, meget lille, kan bryde sammen når som helst. Division to stiftere Bu Kvinde og Knight har flere roller, har selskabet ikke ejer kontorbygning og komplette operatører. Nikes 1985 overskud på 13 millioner dollars på verdensplan i 1994, selskabets globale omsætning så meget som 4800 millioner dollars, er dens markedsandel mester, rangeret som den tredje i Adidas selskabet mere end dobbelt så 24%. Nike, tempoet i væksten er ikke bremset.

fangkorm5 30.07.2013 0 190
Publicidad

Bloque HTML
Comentarios
Ordenar por: 
Por página:
 
  • Aún no hay comentarios
Información de Entrada
30.07.2013 (4081 días)
Publicidad

 

 

 

Calificar
0 votos
Recomendar
Acciones
Categorías
Lifestyle (52 publicaciones)
Etiquetas
Vacío